НОВА ЕРА АРХІТЕКТУРИ ВЖЕ ПОЧАЛАСЯ

8 травня 2023 року член правління The Wall — Autodesk, офіційно запустить перший реліз хмарної платформи Forma.

Forma використовуватиме потужний механізм ШІ Spacemaker для надання нових можливостей концептуального дизайну, прогнозної аналітики та автоматизації. Autodesk Forma надасть командам планувальників і дизайнерів можливість виконувати проєкти в цифровому вигляді з урахуванням результатів з першого дня, створюючи надійну основу для всіх наступних етапів проєкту.

«Forma повільно поглинатиме можливості, які зараз має Revit, — коментує Ендрю Анагност, президент і генеральний директор Autodesk, — але перше, що вона зробить, це тісно співпрацювати з Revit між концептуальним дизайном і детальним дизайном». Архітектори почнуть генерувати проєкти у Forma, а потім перенесуть свої проєкти та процес у Revit для детального проектування та документації. «Згодом більш детальний дизайн з’явиться у Forma, але буде переосмислений з точки зору машинно-генерованої парадигми, заснованої на результатах», — додає Анагност.

Autodesk наголошує, що Forma це не альтернатива Revit. Як і жоден із поточних конкурентів Revit BIM. Це нова зміна парадигми — новий спосіб роботи для архітекторів, які можуть використовувати машинний інтелект, щоб автоматизувати всі важкі сучасні робочі процеси BIM і CAD та розширити процес BIM на планування та проектування на ранніх стадіях.

Якщо ви зацікавлені і хочете дізнатися, який вигляд матиме перший реліз Autodesk Forma, то приєднуйтесь до Autodesk на офіційному заході щодо запуску Forma.

Цей онлайн захід буде організовано спільно з Dezeen , одним із провідних світових журналів з архітектури та дизайну. Крім презентації Forma, Autodesk збирає лідерів галузі, щоб обговорити, як дані формуватимуть архітектурну практику майбутнього.

РЕЄСТРАЦІЯ https://www.autodesk.com/campaigns/forma-launch-event

ІНШІ НОВИНИ