JAS ПІДКРЕСЛЮЄ ВІЗІЮ — РОЗВИВАТИСЬ ПОТРІБНО ЗАВЖДИ

Ніколи не втратять актуальність навички гнучкості, швидкого перепрофілювання, вміння вчитися і трансформуватись до умов ринку. Бо темні часи показали — хто вчасно зреагував на зміни та був готовим опанувати нові сфери, той зберіг колектив та планує зростання у кризу.

Попри невизначеність ситуації в Україні член правління The Wall, JAS (Jas Automation Solutions), має плани на 2023 рік — накопичити ресурси для подальшого розширення команди, а також освоїти нові, суміжні продукти та технології.

— Наразі компанія зберегла основне ядро колективу та планує подальший розвиток. 2022 рік зупинив плани, але за результатами року вдалося залишитись на своїй позиції. Компанія вже зараз має достатньо резервів і внутрішніх проєктів, щоб пережити абсолютну бездіяльність на ринку протягом 3-4 місяців, однак все ж налаштовані на оптимістичний сценарій та поступове зростання активності, — резюмувала головні досягнення 2022 року Natalia Arnauta, співзасновник компанії.

Також вона повідомила про відкриття нового напрямку компетенцій. Перші клієнти можуть замовити послугу зі знижкою або домовитися про співпрацю з відтермінуванням оплати, за умови часткового завантаження протягом проєкту, зазначає Наталя.

— Тепер працюємо в якості експертів з комплексної оцінки існуючих проєктів автоматизації, з аналізом проблемних точок та точок можливого розвитку систем. Оскільки це новий для нас напрямок — для перших клієнтів готові виконувати роботи з великим дисконтом, — коментує пані Наталя і нагадує про основний спектр роботи. — Продовжуємо допомагати бізнесу структурувати та автоматизовувати діяльність. Працюємо в напрямку розвитку консалтингу бухгалтерського та управлінського обліку, структурування НДІ, процесів закупівлі, продажу, виробничих процесів, — розповідає керівниця.

Як відповідальна компанія, JAS має план дій на випадок різних ситуацій. Гнучка операційна модель і сильна корпоративна культура допомагають бізнесу долати спричинені війною виклики:

— На наступний рік у випадку песимістичного сценарію будемо переключати увагу на внутрішні проєкти існуючими силами, які за нашим переконанням в найближчі роки будуть потрібні ринку, коли він відновиться. Це зв’язок облікових програм з проектувальними, стандартизація та розвиток класифікаторів, НДІ для широкого кола учасників будівельного ринку. У випадку оптимістичного сценарію плануємо розвивати ті самі проєкти, але з розширенням команди компанії, — поділилася планами Наталя Арнаута.

ІНШІ НОВИНИ