ЦІННІСТЬ – ЦЕ КОМАНДА, ЯКА ПОПРИ ВСЕ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ

– В нас немає іншого вибору, як бути готовими до будь-якого сценарію розвитку подій в Україні, – переконана Юлія Двораковська, СЕО CBM FORUM, член правління The WALL. – Наша цінність – це наша команда. Всі складні питання ми вирішуємо разом. Все що ми можемо – це вірити у Перемогу, сумлінно і багато працювати, щоб наближати цю Перемогу. Наші Замовники думають і діють так само, тому утворюється синергія, – наголошує керівниця CBM Forum Юлія Двораковська.

Ми поспілкувалися з пані Юлією та з перших вуст дізналися, як саме компанія CBM FORUM зреагувала на кризу та з якими перспективами крокуватиме у 2023 році.

CBM FORUM відновила роботу 1 травня 2022 року. Частина фахівців компанії долучились до лав ЗСУ – компанія розпочала пошук нових інженерів. Спершу спробували працювати без офісу. Було важко. Коворкінг та робота на проєктах не замінили зручності офісу:

– Швидко з’ясували, що нам потрібно мати «дім» для плідної праці, тому з 1 вересня орендували невеличкий офіс – open space. Головним критерієм було близьке розташування до метро і постійне електропостачання, – згадує Юлія Двораковська.

Щоб максимально бути корисною, компанія одразу після відновлення роботи почала працювати на благодійних та волонтерських проєктах в Ірпіні, Гостомелі, Кам’янець-Подільському. Згодом в роботу запустилися довоєнні проєкти – вони зміцнили здоровий оптимізм. За словами Юлії, команда наразі розпочала реалізацію нового проєкту реабілітаційного центру:

– Поки є робота – працюємо тут в Україні (у Львові, у Києві). Якщо так станеться, що проєктів буде мало, то будемо шукати можливості працювати закордоном. Ми сервісна компанія, продаємо наші знання, досвід і час фахівців. Наше зростання залежить тільки від попиту Замовників на кваліфікований будівельний сервіс та спроможності за нього платити. Тому доки в країні будуть щось будувати чи відновлювати, ми сподіваємось бути при роботі, – відверто ділиться Юлія Двораковська.

Керівниця СВМ Forum відзначає, що команда фахівців стала гнучкою до зовнішніх умов, до вимог найбільш вибагливого Замовника. Тут чують, розуміють потреби проєкту, побажання Замовників. Технічний аудит, передінвестиційний аналіз, технічний нагляд за будівництвом, послуги Інженера-консультанта – Проектний менеджмент стали найбільш популярними продуктами СВМ Forum. Скіли, які зараз набуває компанія в таких складних обставинах, роблять її справді непереможною.

The WALL впевнена в СВМ Forum як у надійному партнері та вірить у зростання компанії в Україні, бо її цінність – це команда, яка попри все продовжує працювати.

ІНШІ НОВИНИ