ФОРМУЄТЬСЯ ЩОРІЧНИЙ ГАЛУЗЕВИЙ КАТАЛОГ

Що відбувалося у галузі комерційної нерухомості і з якими результатами завершили минулий рік торговельний, офісний, готельний, складський сектори, що очікувати у 2023? Ця інформація у вигляді річних аналітичних оглядів буде зібрана у виданні «Гід по українському ринку нерухомості / Guide to Ukrainian Real Estate Market», який вкотре вийде за підтримки The WALL-Ukraine.

Мета видання також – показати, як адаптувався та працює український бізнес – гравці ринку нерухомості – в умовах війни, розповісти про кейси відбудови та відновлення роботи пошкоджених комерційних об’єктів. Адже попри те, що Україна щоденно зазнає масштабних руйнувань через воєнні дії з боку росії, ми вже бачимо, як держава відбудовує критично важливу інфраструктуру, а бізнес, який постраждав, відновлює об’єкти, продовжує працювати та будувати.

Традиційно Guide міститиме два розділи-каталоги, один із них охоплюватиме портрети компаній, що пропонують послуги на ринку нерухомості, інший − добірку об’єктів нерухомості та проєктів, що перебувають на стадії реалізації.

Створюючи це видання, автори дадуть можливість комплексно і з одного джерела ознайомитися із ситуацією в кожному із секторів комерційної нерухомості України, дізнатися про компанії, які продовжують працювати на ринку.

Більше про видання та можливості для вашого бізнесу:
+38 (097) 265 04 36
+38 (063) 641 53 18 (WhatsApp, Telegram)
info@c-p.com.ua

Презентація видання http://surl.li/erfme
Ознайомитися з попереднім випуском http://surl.li/erfly

ІНШІ НОВИНИ