ПРОВІДНИЙ ЕКСПЕРТ THE WALL – ГОРДІСТЬ AUTODESK

Олександр Канівець, засновник та керівник інноваційної компанії AS KANSULTING (ASKansulting) – провідний експерт The WALL у питаннях ВІМ-технологій, отримав почесний статус #AutodeskExpertElite.

The WALL вітає Олександра! Це найвища відзнака, яку може присвоїти Autodesk. Звання надається тим, хто має високий рівень знань, поширює найкращі ідеї, практики та досвід щодо продуктів Autodesk.

Олександр Канівець – герой нашого цифрового часу. Студенти профільних інститутів у майбутньому про нього писатимуть так: “є одним із представників раннього впровадження інформаційного моделювання будівель в Україні”.

Діяльність Олександра допомагає іншим досягти успіху в BIM. AS Kansulting пропонує професійне навчання, впровадження і супровід процесів проектування будівель і споруд цивільного призначення, а також їх ходу будівництва на основі технології інформаційного моделювання будівель (BIM) компанії Autodesk.

Він лідер, який шукає можливості для інновацій, залишаючи шлях для інших. Експерт постійно ділиться практиками для оптимізації використання продуктів Autodesk за допомогою різних способів. Вже на 30 січня заплановано новий онлайн-захід Revit in Ukraine за авторства та участю Олександра. Деталі тут – https://www.facebook.com/events/1464249407435383?ref=newsfeed

Без цифрової основи сьогодні неможливо зробити жоден проєкт. Успіх починається з пізнання, вивчення будь-якого програмного засобу, його принципів, понять та логіки їх походження.

ІНШІ НОВИНИ