ПРАЦЮВАТИ І ДЛЯ СЕБЕ, І ДЛЯ УКРАЇНИ!

До війни резидент The Wall – компанія Management Bureau – Business Real Estate, Relocate Business in Poland – займалася управлінням нерухомістю, розвитком неліквідних територій, комерційною нерухомістю. Аби втриматися, не зупинити свою діяльність, допомогти країні, компанія почала шукати нові напрямки розвитку та роботи, зокрема і за кордоном.

СЕО “Менеджмент Бюро” Дмитро Папук розповів The Wall, чим зараз займається компанія та що планує у 2023 році.

– За підрахунками Уряду, капітальні інвестиції щорічно мають складати 70-80 млрд доларів протягом як мінімум п’яти наступних років після закінчення війни. Зі свого боку ми спостерігаємо чималий інтерес інвестувати в промислову та логістичну нерухомість України, тому вже зараз готуємось та розвиваємо напрямок щодо залучення інвестицій. Для цього ми займаємось набором пропозицій від українських власників нерухомості, виробничих підприємств та індустріальних парків. Готуємо інвестиційні пропозиції для потенційних інвесторів. Залучення інвестицій у промисловість України буде створювати додану вартість, поповнювати і підтримувати економіку, створювати робочі місця, що дуже необхідно. Це наш нібито вклад в сталий розвиток країни, – зазначає Дмитро.

Разом з діяльністю в Україні компанія змогла налагодити роботу в іншій країні – Польщі. За словами СЕО, це другий провідний напрямок роботи “Менеджмент Бюро”.

Дмитро розповідає, що український бізнес релокує свої підприємства у відносно спокійні міста України, а також розглядає можливість релокації в інші країни, щоб розпочати там свою діяльність. Тому спільно з польським партнером компанія працює над релокацією або створенням нового бізнесу у Польщі та його адаптацією, а саме: реєстрація і легалізація бізнесу, консультація відповідно до польського законодавства, сприяння придбанню оборотного та інвестиційного капіталу, аналіз продукту і бізнес-процесів тощо. Тобто робить все, що необхідно для правильного старту. Також пропонує послуги агентства нерухомості, допомогу в отриманні іпотеки та лізингу для компаній, підготовку та перевірку угод на купівлю або оренду нерухомості, організацію управління нерухомістю (Property Management / Facility Management).

На сьогодні “Менеджмент Бюро” бачить оптимістичний сценарій розвитку ситуації в країні та активний розвиток українського бізнесу з наступного 2024 року. Компанія має велике переконання, що у близькому майбутньому світовий капітал буде зацікавлений інвестувати у промисловість та інфраструктуру України.- Це ми можемо підтвердити отриманням від іноземного бізнесу запитів на придбання/інвестування у виробничі підприємства України. Вже в цьому році компанія запланувала підписати декілька таких угод. Звісно, для багатьох з них необхідно, щоб настав мир та перемога, – ділиться СЕО “Менеджмент Бюро”.

У 2023 році компанія розвиватиме у Польщі будівельний проєкт житлової нерухомості з пілотною назвою “2UHOME”. За планом, будуть двоповерхові таунхауси, збудовані з використанням SIP-панельної технології. У квартирах передбачається оздоблення та електричний обігрів, вони повністю будуть готові до проживання.- Для реалізації проєкту в нас вже є розуміння, де саме буде відбуватися будівництво. Ми маємо підтримку місцевої влади, в Польщі є власне виробництво каркасних будівель та команда, яка все це реалізує, – повідомляє Дмитро Папук.

Резидент The Wall запрошує українських інвесторів долучитися до цього будівельного проєкту!

Налагодивши партнерство в іншій країні, СЕО “Менеджмент Бюро” Дмитро Папук не перестає захоплюватися українськими підприємцями та оптимістично планувати 2023-2024 роки:

– Можу зазначити, що українські підприємці дуже винахідливі та цілеспрямовані, місцями вони навіть викликають заздрість в іноземного більш повільного бізнесу. Тому я впевнений, ми переможемо та будемо ще більш успішні, бо ми єдині! Слава Україні!

ІНШІ НОВИНИ