СЕРТИФІКАЦІЙНИЙ КУРС З ДЕВЕЛОПМЕНТУ НЕРУХОМОСТІ

Вже не вперше The Wall-Ukraine пітримує проведення сертифікаційного курсу з девелопменту нерухомості. Упродовж 15 березня 2023 – 8 липня 2023 року комплексні знання про девелопмент нерухомості здобуватитимуть слухачі сьомого набору. 

Курс “ДЕВЕЛОПМЕНТ НЕРУХОМОСТІ” – комплексна програма для підготовки фахівців у галузі нерухомості. Вона орієнтована на учасників, які вже працюють у сфері девелопменту та прагнуть підвищити кваліфікацію, розширити й систематизувати знання, а також для тих, хто хоче диверсифікувати бізнес або лише розпочинає шлях у девелопменті й потребує занурення в основи й тонкощі цього процесу. 

Від старту навчання до отримання cертифіката девелопера – 5 місяців. Це 5 теоретично-практичних модулів тривалістю 3 чи 4 дні на місяць. 

Навчальний курс розпочинається із занурення в основи девелоперської діяльності й завершується захистом дипломного проєкту.

Програма передбачає весь цикл – від аналізу земельної ділянки під будівництво до управління вже збудованим об’єктом. Викладачі навчать оцінювати, планувати, бюджетувати, прогнозувати, просувати. 

На лекціях, в ході дискусій, мозкових штурмів учасники отримають теоретичне підґрунтя девелоперської діяльності, реалізовуватимуть практичні мініпроєкти в групах. В межах проперті-турів очікується спілкування з керівниками успішних компаній із ринку нерухомості, розширення кола знайомств.

Не чекати, а рухатися в цьому напрямі можете й ви, навчаючись девелопменту нерухомості. 

Програма курсу, викладацький склад, вартість, додаткова інформація тут:

school@c-p.com.ua

+38 (097) 265 04 36 (Telegram)

+38 (063) 641 53 18 (WhatsApp)

+38 (044) 461 90 89

ocenka@iib.com.ua

+38 (067) 819 07 17

ІНШІ НОВИНИ