ВІТАЄМО ГЛОБУС БАНК З ВАЖЛИВОЮ ВІДЗНАКОЮ!

Дієве партнерство та діяльність члена правління The Wall – Глобус Банк – були високо оцінені під час «XIV – Всеукраїнського конкурсу “БАНК РОКУ – 2022”. Банк Глобус переміг у номінаціях “За успішне кредитування малого і середнього бізнесу – 2022”, “Кращий Банк з надання банківських гарантій”, а також у спеціальній номінації “Кращий іпотечний банк”.

Від початку воєнних дій Глобус банк рішуче підтримав своїх клієнтів малого та середнього бізнесу. Через порушення логістики, партнерських відносин та затримки з розрахунками багатьом клієнтам потрібні були обігові кошти, окремі клієнти мусили переносити виробництво або втратили техніку. Банк активно допомагав клієнтам вийти зі складного становища, і завдяки цьому не лише зберіг, а й примножив надійних партнерів.

Глобус банк працює на ринку первинної іпотеки з 2015 року. До початку війни його частка на цьому ринку сягала 60%. У березні 2021 р. Глобус банк долучився до реалізації Програми “Доступна Іпотека 7%”, акредитував більше 60 житлових комплексів та видав 183 кредити на суму більше 160 млн. грн.

Банк продовжує вважати іпотечне кредитування своїм пріоритетом і в майбутньому. За період війни було поновлено акредитацію деяких партнерів, і перші клієнти вже оформили іпотечні кредити. Нині Глобус увійшов до числа перших 5-ти банків, які підключилися до реалізації Програми державної програми доступного іпотечного кредитування громадян «єОселя».

The Wall вітає Глобус банк з визнанням! Це черговий раз доказ, що команда компанії сильна і віддано працює заради економічної стабільності країни.

ІНШІ НОВИНИ