ЧЛЕНИ THE WALL ДОПОМАГАЮТЬ САМОТНІМ МАМАМ У ЧАС ВІЙНИ

Війна робить самотніх мам, які залишилися без родини, роботи і фінансової підтримки, вразливими і беззахисними. КЗ КОР “Київський обласний соціальний центр “Мати і дитина разом” допомагає мамам і їх діткам подолати складні життєві обставини. Член правління The Wall Михайло Підвисоцький, засновник девелоперської компанії Concept Group, відгукнувся на прохання та допоміг закладу придбати обігрівачі, дитячі розвивалки, спортивний інвентар тощо.

Пан Михайло та його команда завжди з розумінням сприймають чужі проблеми, надають не просто матеріальні цінності, а щиро співпереживають, вселяють віру у краще життя.

Для The WALL – Ukraine дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за майбутнє української нації. Сьогодні по-особливому важливо піклуватися про тих, кому не вистачає тепла, родинного затишку, доброти.

Центр “Мати і дитина разом” – це безпечний простір для самотніх мам. Тут допомагають подолати кризовий період, навчають материнству, надають психологічні консультації, підказують як правильно оформити документи, досягти успіху та отримати професію, роботу і житло.

ІНШІ НОВИНИ