ПОДІЯ ЖОВТНЯ – УКРАЇНСЬКІ КОМПАНІЇ ВПЕРШЕ НА EXPO REAL

Раніше ми писали, що делегація з України на міжнародній виставці нерухомості “EXPO REAL 2022” вперше представила власний стенд Rebuild Ukraine. Це безумовно головна подія жовтня для вітчизняного бізнесу на міжнародній арені. Це було потужно!

Український павільйон протягом триденної програми провів низку спеціальних сесій та мережевих заходів щодо стратегії відновлення. За словами співорганізаторів українського стенду, в цьому році на EXPO REAL 2022 вперше за багато років на місці стенда москви знаходився масштабний стенд України. “У цьому році на EXPO REAL учасники, які беруть участь в заході постійно жартували – росія вже почала виплачувати Україні репарації. Чому? – Просто вперше за багато років на місці стенда москви знаходився відкритий (open space), масштабний стенд Rebuild Ukraine. Ніхто не міг пройти повз – найкраща з можливих локацій, яскравий дизайн і купа народу. Це доказ величезної підтримки України з боку організаторів і власників EXPO REAL, Messe München. Для мене це надзвичайна відповідальність і новий рівень викликів і перемог, – зазначила директорка агентства Invest in Projects, співорганізатор Anna Nestulia.

Об’єднавшись на заході, український бізнес став справжнім амбасадором нашої країни, познайомив міжнародних інвесторів з нашими надзвичайними викликами та закликав їх долучитись у відбудову України. Свій внесок у справу заради держави зробив і член правління The Wall – НЕСТ. Компанія стала частиною української делегації. Комерційний директор Ілля Величко прийняв участь у панельній дискусії, що стосувалася швидкого відновлення, реагування на нагальні виклики та дослідження нових можливостей для міжнародного співробітництва у період війни. Під час обговорення він продемонстрував впевненість бізнесу України, готовність працювати і не зупинятися попри агресію росії. Серед важливих рішень, які представив пан Ілля міжнародній бізнес-спільноті, була архітектурна концепція містечка для переселенців, які втратили житло внаслідок російської агресії.

Пильно слідкувала за подією і команда члена правління The Wall – CBM FORUM, яка теж долучилася до української делегації. Генеральна директорка Юлія Двораковська, стала учасницею унікального спілкування із сильними міжнародними партнерами, які прагнуть допомогти країні подолати пов’язані з війною виклики. Компанія вже має досвід з відновлення та будівництва домівок для вимушених переселенців. СBM Forum спільно з ініціативою “Житло для ВПО” опікується першим пілотним проєктом у Кам’янець-Подільському. Це аварійний будинок, який можна відновити та зробити домівкою для 72 родин. А також компанія залучила архітекторів, які розробили проєктні рішення, що дозволять перетворити місцевий занедбаний дитячий садочок у комфортне житло для ВПО.

Українські підприємці сильні навіть у найважчі часи. Вони розуміють шлях України до ЄС, тому відкриті до прозорого та зрозумілого діалогу з міжнародними стейкхолдерами нерухомості, пропонують державі підтримку, знаходять швидкі рішення та невідкладні стратегії, які допоможуть зробити основу для післявоєнної цілісної відбудови.

ІНШІ НОВИНИ