НЕ БУДЬТЕ САМОТНІМИ

Цього тижня експерти The Wall мали зустрічі з кількома власниками компаній. І знаєте, що в них було спільного? Самотність.

Діалог показав, що вони не мають підтримки, їхнє ділове оточення не сприяє прийняттю ефективних рішень. У цей скрутний час їм нема з ким обговорити власні проблеми, потреби, ідеї.

Погодьтеся, не з усіма підлеглими поділишся труднощами. Розмови про бізнес у сімейному колі завжди недоречні. Події наосліп – гаяння часу і ризик зустріти шарлатана, який розповість про “долину щастя” за мільйон доларів.

The Wall бореться із самотністю, дає можливість спілкуватися із лідерами, з рівними бізнесменами, що працюють за схожим чи суміжним напрямком, мають ті ж самі цінності. Топменеджмент може дати важливу пораду чи контакти. Досвід колеги принесе ширше розуміння власної потреби та нові зв’язки.

У The Wall безпечно, резиденти клубу коментують тільки по суті, з розумінням, без блюзнірства, осуду, зверхності. На тематичних зустрічах “вовки” не підстерігають, можна розслабитися. Кожен дорожить своєю репутацію, відповідає за свої слова.

Не будьте одинокими у темні часи. Залишайте свою заявку на дружню зустріч.

Тисніть https://cutt.ly/8X6MAog

ІНШІ НОВИНИ