РЕЛОКОВАНИЙ БІЗНЕС ПРАЦЮЄ

Якщо раз вдалося побудувати успішний бізнес, налагодити робочий процес, то деіде можливості теж відкриються. Ми любимо надихатися історіями про будівельні компанії, які не перечікують, а працюють. Від цього виграє підприємець, і економіка країни.

Днями кореспондент Ukrinform познайомив із досвідом будівельної компанії Isatex Invest Group, яка до 24 лютого працювала у Мелітополі. Їхній офіс було окуповано першого ж дня. Більшість працівників із родинами релокувалися до Закарпаття. Щоб не втратити можливість свого існування як компанії та зберегти команду, фахівців, забудовник прийняв рішення теж розпочати свою практику у цьому регіоні.

У Мелітополі компанія займалася реновацією, будівництвом, зеленою енергетикою та сільським господарством. На новому місці вирішили розпочали діяльність зі своїх сильних сторін – будівництво та перетворення занедбаних територій у комфортний простір для роботи та життя. Щодо останнього, то це багатообіцяючий вибір. Бо поки Ужгород не представляв подібні успішні проєкти.

Сподіваємося, що мелітопольський забудовник зробить свій вклад у розвиток регіону. Адже вже має досвід з перебудови заводу холодильного машинобудування в індустріальний парк площею 84 тис. кв.м. Його територія стала не лише місцем для офісів, а й відкрила перспективи для працюючих виробництв. На Закарпатті вже розпочато два проєкти. В Ужгороді перетворюють старий машинобудівний завод на соціальне житло та неподалік від селища Середнє реалізовують апарт-комплекс.

Досвід компанії показує, згорнути свою справу – не вихід. Шукайте можливості, і вони обов’язково знайдуться. Працюйте заради країни, ЗСУ, своєї команди.

ІНШІ НОВИНИ