АРХІТЕКТУРНИЙ КОНКУРС НА ЧЕСТЬ ЮВІЛЕЮ

До свого ювілею резидент The Wall – ТПК, провів архітектурний конкурс, в межах якого відзначив найкращі реалізовані проекти та майбутні проекти з використанням матеріалів та будівельних конструкцій виробництва компанії. Напередодні Дня будівельника було оголошено переможців за результатами відкритого онлайн-голосування та голосування членів Журі.

НОМІНАЦІЯ «Побудовано разом із ТПК»: будівельна компанія ТОВ «АН-ТА», виробничий комплекс з переробки зернових, Одеська обл.
Під час будівництва цього об’єкта, компанія ТПК поставила понад 10 000 м² сендвіч-панелей з мінераловатним утеплювачем і майже 13 000 м² профнастилу. На конкурсі проект посів перше місце в категорії за онлайн голосуванням, професійне журі відзначило високу соціальну та виробничу важливість об’єкту.

НОМІНАЦІЯ «Будуємо разом із ТПК»: архітектурне проектне бюро ТОВ «ПРОСПЕКТ-ПРОЕКТ», Автосалон Tesla
Замовник мав на меті отримати будівлю представницького вигляду. Два важливі чинники – надійність і швидкість виконання робіт. Тому в основу проектного рішення було закладено використання сендвіч-панелей ТПК. На конкурсі проект був серед лідерів в категорії за онлайн голосуванням, професійне журі відзначило дизайн та функціональність об’єкту.

НОМІНАЦІЯ «Побудуємо разом із ТПК»: проектна будівельна організація ТОВ «Феррострой», Реконструкція цеху виробництва окатків, Полтавська обл.
Даним проектом передбачається реконструкція цехів, будівництво комплексу прес-фільтрації та нових галерей конвеєрного транспорту. Загальна площа забудови складає 33 000 м². Головною вимогою до фасадів споруди є стійкість до агресивного середовища, тому для фасадних матеріалів обрали сировину зі спеціальним покриттям GreenCoat Pural та GreenCoat Xiarc. На конкурсі проект посів перше місце в категорії за одностайною думкою журі та онлайн голосування.

«СПЕЦІАЛЬНА НОМІНАЦІЯ ВІД ТПК»: проектна організація ПВКП «Буд-контур», Палацу спорту м. Хмельницький
Палац Спорту запроектований у двох просторових блоках: фізкультурно-оздоровча частина, що складається із залів для тенісу, фехтування, єдиноборств, тренажерних залів та глядацької зали на 3000 глядачів. При обранні переможця фахівці відзначили комплексність роботи по широкому асортименту ТПК та соціально-культурну важливість об`єкту.

Вітаємо Лауреатів, учасників конкурсу, чиї проекти вийшли до фіналу і склали гідну конкуренцію, а також отримали схвальні відгуки від професіоналів і онлайн спільноти.

ІНШІ НОВИНИ