ДОПОМАГАЮТЬ НАШІЙ КРАЇНІ ПЕРЕМОГТИ У ВІЙНІ

Об’єднатися. Допомогти. Підтримати. Війна не шукає обраних. Але знає сильних. І серед них є команда резидента The Wall, однієї з провідних юридичних фірм України Sayenko Kharenko. Її працівники згуртувалися і працюють волонтерами.

Ще у період пандемії компанія разом з партнерами створила благодійний фонд «Дихай», аби підтримати медичні заклади. У темні часи фонд розширив напрямки своєї діяльності. Благодійні пожертви та гуманітарна допомога спрямовані на підтримку цивільного населення України. Зокрема, фонд підтримує: лікарні, дитячі будинки, будинки для літніх людей, хоспіси, у яких бракує найнеобхіднішого.

Майже 20 000 000 грн було зібрано від початку війни. Співробітники Sayenko Kharenko є волонтерами Фонду. Вони контролюють та координують весь процес роботи: від закупівлі до доставки до лікарні.

Нещодавно фонд «Дихай» оголосив, що надаватиме гранти на сплату частини орендної плати для орендарів державного майна. Малий і середній бізнес може взяти участь у Програмі, якщо використовує орендований державний об’єкт для потреб особам, які її потребують у зв’язку з військовою агресією росії проти України.

Інформація про Фонд та можливості підтримки – https://dyhai.org/
Детальні умови грантової програми – https://rentaid.dyhai.org/.

ІНШІ НОВИНИ