БОРИС ДЖОНСОН ЗАВЖДИ БУДЕ ДРУГОМ УКРАЇНИ!

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон виступив у британському парламенті під час останньої на своїй посаді серії питань до глави уряду. У своїй промові він згадав Україну, дав поради своєму наступнику.

“Ми допомогли – я допоміг – провести цю країну через пандемію і допомогли врятувати іншу країну від варварства. І, чесно кажучи, цього достатньо, щоб продовжувати”, – заявив Джонсон.

Серед порад, які дав Борис Джонсон своєму наступнику, був чіткий заклик продовжувати підтримувати Україну.

“Я хочу використати останні кілька секунд, пане спікер, щоб дати кілька порад моєму наступнику, ким би він чи вона не був. По-перше, тримайтеся поруч з американцями, захищайте українців, виступайте за свободу та демократію всюди”, – сказав Джонсон.

Також він додав пару реплік щодо економічної політики.

“Я люблю Міністерство фінансів, але пам’ятайте, що якби ми завжди прислухалися до Міністерства фінансів, ми б не побудували М25 або тунель під Ла-Маншем. Зосередьтеся на дорозі попереду, але завжди не забувайте перевіряти дзеркало заднього виду. І пам’ятайте про бульбашку. Важливий не Twitter, а люди, які прислали нас сюди”, – зазначив прем’єр, який невдовзі залишить посаду.

ІНШІ НОВИНИ