ПРОЕКТ БЕЗ КОЛІЗІЙ ТА ЗАЙВИХ ВИТРАТ. ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ, ЗНАЮТЬ УЧАСНИКИ ВЕБСЕМІНАР: ЕФЕКТИВНІ БУДІВЕЛЬНІ ПРОЕКТИ

Складність проектів зростає. Ще більше з’являється викликів для будівельної галузі. На вебсемінарі «Ефективні будівельні проекти із OpenBIM-платформою Bimplus» Юрій Смірнов, член правління The Wall, ALLBAU SOFTWARE зауважив, що багато проблем з’являється через неефективні комунікації, планування та взаємодії. Зокрема, він зазначив:

› 10% матеріалів витрачається марно
› 30% будівництва переробляється
› 40% робіт непродуктивні
› 40% проектів перевищують бюджет› 90% проектів запізнюються

На прикладі ALLPLANBIMPLUS експерт показав, як покращити реалізацію проектів, а подекуди й взагалі уникнути перевитрат. За словами Юрія, платформа має ключі для успішного управління проектами, інформацією, змінами, забезпечує координацію та аналіз моделей в режимі реального часу, допомагає взаємодіяти зі всіма учасниками процесу, створює доступ до проекту в будь-якому місці та в будь-який час. Спікер розповів про можливість контролю та інтеграцію даних із різних систем, як підключити проектні дані з будь-якого іншого програмного забезпечення будівельної галузі.

Андрій Баранецький під час свого виступу зосередився на презентації реальних проектів, які були реалізовані у світі та Україні з AllplanBimplus. Він проілюстрував цифрові робочі процеси, оптимізацію проектних рішень, взаємодію учасників на етапі проектування цивільних, промислових та інфраструктурних об’єктів.

Наприкінці вебінару спікери спілкувалися з учасниками та відповідали на запитання.

ІНШІ НОВИНИ