МЕДИКАМЕНТИ ДЛЯ ПОРАНЕНИХ БІЙЦІВ

Команда члена правління The Wall – Глобус Банк – надійний тил для українських захисників. Банк не тільки продовжує відповідально працювати на фінансовому фронті, а й свідомо підтримує благодійні ініціативи.

Нещодавно Банк долучився до закупівель необхідних медикаментів. Працівники Глобусу разом з волонтерами Фонду Добрі Справи передали медичні препарати, вироби медичного призначення та інші розхідні медичні матеріали в прифронтовий шпиталь. А для емоційної підтримки мужніх лікарів та поранених бійців додали ще й смаколиків.

Завдяки наданій допомозі змогли забезпечити запас медикаментів першої необхідності для стабілізації поранених у військовому шпиталі.

Глобус Банк щиро дякує всім своїм працівникам та волонтерам за цю важливу допомогу. Добрими справами зміцнюємо віру у нашу перемогу!

За повідомленням пресслужби Глобус Банку, правління прийняло рішення достроково повернути кредит рефінансування НБУ, зважаючи на позитивну динаміку змін основних показників, що спостерігається протягом останніх 3 місяців. Банк погасив 884 млн грн кредиту рефінансування.

ІНШІ НОВИНИ