ВІДОМІ ЛЮДИ ПРОДОВЖУЮТЬ ДОПОМАГАТИ УКРАЇНІ

Засновник аерокосмічної компанії, бізнесмен та мільярдер Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України. Нещодавно він приїхав до Києва та зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, вони поспілкувалися про збереження уваги світу до війни в Україні, а також перспективи співпраці у післявоєнній відбудові. Відомий бізнесмен відвідав і Гостомель на Київщині. Там ознайомився з можливостями відновлення аеродрому підприємства «Антонов», розглянув наявні проєкти реконструкції, а також обговорив будівництво нової “Мрії”.

Також британський мільярдер виступив у київському метро. Він закликав не боятися інвестувати в Україну, не здаватись та не полишати спроби створити новий бізнес: “Якби я був українським підприємцем, який втратив все, я би день та ніч намагався створити новий бізнес. Якби це не виходило, то намагався би робити ще і ще. Бився би, щоби стати успішним”.

Член правління The Wall Віталій Мельник, віцепрезидент UDP девелоперська компанія, теж був присутнім на зустрічі та навіть поділився своїми враженнями:

– “До біса все! Бери й роби!” Неймовірний Сер Річард Бренсон в Києві, не зважаючи на війну. Це один із не багатьох людей в світі хто є моїм кумиром. Неймовірний, енергійний, позитивний… людина яка створила понад 350 компаній в різних сферах. Людина яка вперше в історії здійснила подорож через Атлантику на повітряній кулі. В минулому році він полетів в космос на власній ракеті і став першим мільярдером хто це зробив. Подій та досягнень в його житті хватило б на сотні звичайних життів. Хоч він і не найкращий оратор, але зустріч видалась цікавою, – підсумував Віталій Мельник.

ІНШІ НОВИНИ