UDP ПРОДОВЖУЄ ВПЕВНЕНО ПРАЦЮВАТИ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Бізнес не існував би, якби не реагував на виклики. Тому відсьогодні ми публікуватимемо матеріали, як відновлють роботу та працюють українські компанії в умовах воєнного стану. У час воєнних дій важливо правильно обирати пріоритети. Так, за словами члена правління The Wall Віталія Мельника, віцепрезидента UDP девелоперська компанія, поки що компанія зосередились на проєкті LvivTech.City у Львові. Це рішення прийнято було для того, щоб дати можливість підприємцям знову працювати чи здійснити релокейт. Тут будівельні роботи відновили ще в кінці березня. Щодо інших проєктів (UNIT.City у Києві та UNIT.City Kharkiv у Харкові), то вони призупинені, але забезпечуються безперервною роботою всіх інженерних систем та технічним обслуговуванням. Співробітники або продовжують працювати, або в оплачуваній відпустці. Поки компанія не скоротила штат, правда, Фонд оплати праці були вимушені зменшити. Загалом компанія задовільно оцінює стан команди та проєктів інноваційних парків.

Пан Віталій зазначає, що грамотне фінансове планування, яке передбачає певний розмір фінансових резервів, допомогло забезпечити підтримку всіх проєктів. Після війни для повного відновлення роботи, де не було бойових дій, знадобиться близько місяця, а в регіонах, які були тимчасово окуповані, потрібно більше часу. Багато що залежить від стану об’єкта, зокрема, під обстріл потрапив об’єкт UNIT.City Kharkiv у Харкові, та рішень органів місцевої влади.

На думку віцепрезидента UDP, для бізнесу сьогодні важливо спланувати тривалість війни. Так стане зрозуміло, чи достатньо буде у компанії ресурсів для підтримки діяльності після війни.За матеріалами інтерв’ю Віталія Мельника, UDP для СP.

ІНШІ НОВИНИ