THE WALL ПРИДБАВ ТА МОДЕРНІЗУВАВ ПОТУЖНИЙ ДРОН ДЛЯ ПОТРЕБ ЗСУ

Бізнес-клуб The WALL активно допомагає війську. За підтримки голови правління The Wall та резидентів The Wall, а також завдяки фінансовій участі партнерів, друзів бізнес-клубу, небайдужих підприємців, було придбано та модернізовано потужний дрон. Висота – до 2 500 метрів, дальність польоту – 15 кілометрів, вантажопідйомність – 30 кілограмів, час перебування в повітрі – більше 1 години.

Дрон програмується на складні задачі, в тому числі польоти по складному маршруту, скидування «подарунків» в заданій точці, нічні польоти тощо. Дрон оснастили тепловізором для виявлення цілей вночі, встановили дві нові потужні батареї для триваліших польотів. Першочергове призначення літального апарату – сільськогосподарське. Але зараз він перетворився на незамінного помічника в нищенні орків.

А тепловізор перетворює його у тактичного розвідника під час темряви та туманів. Вартість дрона – 300 000 гривень. Але допомога, яку він принесе ЗСУ – безцінна! Дякуємо усім, хто долучився до важливої ініціативи, аби допомогти нашим ЗАХИСНИКАМ! Наближаємо перемогу разом!

ІНШІ НОВИНИ