БЕЗ ШТРАФІВ ТА ПЕНІ

Українські забудовники призупиняють обов’язкові платежі за житло, повідомляє MC. Today.Українські девелоперські компанії KAN Development, Saga Development та інші призупиняють обов’язкові платежі за житло, яке українці купили в їхніх будинках.

«Найважливіше зараз – наше життя, безпека та мир в Україні. Тому на час воєнного стану для всіх клієнтів, інвесторів і мешканців наших будинків Saga Development призупиняє платежі за придбані квартири та скасовує штрафи та пені на цей період», – пише Saga Development.

Stolitsa Group також повідомляє, що у зв’язку із введенням воєнного стану клієнти мають право тимчасово не платити з нерухомість, що купили в розстрочку.

«Розуміючи, у якій важкій ситуації сьогодні опинилася наша країна та кожен з нас, ми вирішили призупинити вимоги за всіма поточними платежами, які пов’язані з оплатою придбаних квартир у наших проєктах на три місяці, та зняти всі можливі пені та штрафи на цей період», – говорять у KAN Development.

У «Київміськбуді» також повідомили, що допоки триває війна росії проти України, компанія призупиняє платежі за договорами та на цей період скасовує штрафи.

Також додамо, що член правління The Wall Ukraine – GEOS, на період воєнного стану скасував пені та штрафи; зупинив обов’язкові щомісячні платежі за квартири та паркінги.

ІНШІ НОВИНИ