THE WALL UKRAINE ЗАПРОШУЄ НА БІЗНЕС-ЗУСТРІЧ!

Приєднуйтесь до експертів ринку бетону та залізобетону, які 17 лютого 2022 р. зберуться разом у рамках виставки KyivBuild 2022 (16-18 лютого, МВЦ). Вони обговорюватимуть важливі питання щодо виробництва та використання бетону і залізобетону, кейси для економії та скорочення термінів будівництва.

Буде обмін досвідом та розгляд проблем, які виникають у процесі роботи, а також пошук спільних рішень щодо їх усунення. Передбачається презентація нових матеріалів і технологій на українському ринку.

Журнал ProfBuild та Виставка KyivBuild організовують захід за підтримки The Wall.

Місце проведення: МВЦ, павільйоні №1. Вхід 1-А (з боку р. Дніпро), «Малий конференц-зал» (забудова в залі). Початок о 10:30.

Серед учасників виробники бетону, залізобетонних конструкцій та обладнання, девелопери, забудовники, архітектори, проєктанти та експерти суміжних ринків.

За програмою, учасники ознайомляться з поточним станом будівельного ринку та виробництва будматеріалів, актуальною інформацією про впровадження 305 регламенту.

Панель I. Бетон

Тенденції розвитку, проблеми та перспективи ринку бетону. Основні принципи бетонів пальових фундаментів та густоармованих масивних конструкцій. Життєздатність бетонної суміші та логістика в міських умовах трафіку. Швидке будівництво в міських умовах та нові бетони з швидким набором міцності та ранньою розпалубкою. Технології підсилення грунту – вигідна альтернатива пальовим фундаментам

Панель II. Бетонні заводи

Ринок бетонних заводів у найближчій перспективі. Власний бетонний завод – економія, налагоджений процес та автономія в будівництві.

Панель III. Залізобетонні конструкції та вироби

Розвиток та перспективи ринку ЗБК.У чому відмінність сучасних панельних будинків від радянських хрущовок. Як вирішується питання герметизації швів, звукоізоляції та енергозбереження. Які є обмеження у плануваннях. Автоматизація бізнес-процесів виробників ЗБВ та будівельних компаній.

Вхід на бізнес-зустріч вільний! Тільки необхідно зареєструватися за цим лінком: https://cutt.ly/fOR1muTА тут https://cutt.ly/TYVIOjq за промокодом PROFBILD можна отримати безкоштовний квиток відвідувача виставки KyivBuild 2022.

У разі додаткових запитань – звертайтесь до редакції журналу Prof Build. Керівник проєкту – Світлана Шах 067 912 89 29; info@profbuild.in.ua

ІНШІ НОВИНИ