ЯК РОЗВИВАЮТЬ ЛІДЕРІВ

Друзі та партнери The Wall, компанія Archimatika, підтримала перспективних студентів, призерів конкурсу Steel Freedom, та подарувала архітектурну подорож на всесвітню виставку Експо 2020 до Об’єднаних Арабських Еміратів.

Олена Мелешко (проект C-423, культурний центр) та Микита Лисенко (проект B-963, бізнес-центр) з Київського національного університету будівництва та архітектури отримали новий досвід, натхнення, а головне переконалися у виборі професії.

Олена Мелешко розповідає про подорож: “Архітектор має, як губка, вбирати в себе все цікаве навколо, і чим більше різноманітного є в нього всередині, тим якісніший та цікавіший проект він може створити, а Експо якнайкраще для цього підходить…Подякувала за такий досвід @steelfreedom та @archimatika, та хочу побажати всім бути відкритими до можливостей та світу, бо він магічний “.

Микита Лисенко також написав про свої враження від поїздки: “Нещодавно я став частиною ультракультурного суспільства. На моїх очах Весь Світ об’єднався в одному місті, в місті шаленого темпу, різних людей, смачних забігалок і суворих законів… Щоб точніше передати масштаб моїх вражень скажу так: “Я готовий повзати по битому склу, аби навчитись і продовжувати будувати світ, якого ми з Вами варті.” Окреме місце в цих подіях займає той, чиє ім’я починається на Д, а закінчується на Митро @dmitryvasyliev і команді @archimatika, які без зайвих слів зрозуміли все, що я там понамальовував. Це було приголомшливо. Подякував.”

ІНШІ НОВИНИ