ЗАПРОШУЄМО НА ВІМ-КУРС

Ви все ще не знаєте як розпочати свою ВІМ-історію? Досить зволікати! The Wall відкриває новий набір на курс “ВІМ- провідник у лідери”! Це початкова ВІМ-просвіта, яка допоможе впевнено приступити до використання інформаційного моделювання у своїй діяльності.

“BIM – провідник у лідери” чудова нагода для керівника досягнути більшого, розвиватися швидше та ефективніше. Проєктний менеджер, адміністратор проєкту, керівник портфелю проєктів, керівник департаменту розвитку проєктів, керівник будівельного об’єкту, головний інженер, інженер за напрямом або ж керівник девелоперської, підрядної чи виробничої компанії гарантовано стануть безстрашними, бо на курсі відкриють в собі силу BIM!

Минулого року 20 щасливих власників сертифікатів отримали глибинне розуміння BIM-процесів та вивчили інструментарій для ухвалення ефективних управлінських рішень. Рушайте і ви в успішне майбутнє!

Що очікувати на курсі?

– будемо розбирати кейси сучасної систематизації у будівельному секторі
– дізнаємося про підходи та вимоги до неймінгу файлів, побудови середовища обміну та збереження даних
– розкажемо про сучасні комунікації при реалізації будівельного проєкту між всіма його учасниками
– надамо практичні рекомендації, як управляти доступом до інформації, здійснювати передачу виконавцям зауважень та їх зняття, погоджувати інформацію та файли відповідальними особами, затверджувати документацію та передавати її до виконання підрядникам та промисловцям
– продемонструємо можливості фото та лазерної зйомки. Покажемо, як здійснюється план-факт розвитку проєкту в анімаційному форматі
– пояснимо цінності того чи іншого софту для створення вау-проєктів. Обговоримо особливості «джентльменського набору» програмного забезпечення, що став у нагоді провідному девелоперу України
– поговоримо про гроші, навчимо обирати «залізо» та складати бюджети на його закупівлю. Зазначимо вимоги до серверів та графічних станцій для роботи у BIM середовищах.

Формат навчання: лекції, практичні кейси.

Коучери: Вадим ПАРНИЦЬКИЙ (UDP), Геннадій МОЛОДЕЦЬКИЙ (AUTODESK), Олександр КАНІВЕЦЬ (ASKansalting), Юрій СМІРНОВ (ALLBAU-Ukraine), Ігор ЮРАСОВ (Archimatika), Юрій ПОДОЛЬЧУК, BIP-PM.

Ментори: Віталій ГРУСЕВИЧ, голова правління The WALL-Ukraine та Віталій МЕЛЬНИК, віце-президент UDP з розвитку інноваційних парків, голова комітету The WALL-Ukraine з питань BIM-впровадження.

Шеф-кухар ресторану ІNК стежитиме, аби слухачі отримали гастрономічне задоволення. Сомельє вже планує гала-вечірку.

Навчання відбудеться: БЦ «Леонардо», вул. Богдана Хмельницького, 17/52.

24 лютого – 11:00-18:15 (з перервами на кави-брейки).
Найсмачніший обід 13:45-14:45.
Гала-вечеря 18:15-21:00 в INK restaurant.

25 лютого – 10:00-16:20 (з перервами на кави-брейки).
Сніданок 09:00-09:45.
Найсмачніший обід 13.00-14.00 в INK restaurant.

Програма надається за запитом на email: the.wall.ukraine@gmail.com

Відкривайте новий сезон із користю! Будьте серед лідерів! Реєструйтесь на сайті https://eventhub.net.ua/event/717

Важливо! Участь у заході буде забезпечена з дотриманням усіх карантинних заходів безпеки.

ІНШІ НОВИНИ