ОСОБЛИВА ПІДТРИМКА

До нового року залишилось зовсім трошки, але ми ще встигаємо подякувати Геннадію МОЛОДЕЦЬКОМУ, члену Правління The WALL-UKRAINE, Autodesk та Олександру КАНІВЦЮ, члену Правління The WALL-UKRAINE, ASKansulting, за підтримку ІІ Міжнародний BIM-форум “BIM2UKRAINE. STEP2” . Також як модератори вони допомогли зробити сесію “Цифровізація промислового будівництва та інфраструктури” динамічною та структурованою, могли завжди влучно підкреслити інсайти, поставити правильні акценти під час дискусії.

Autodesk є світовим лідером з розробки програм для проектування та виготовлення різних об’єктів та конструкцій. Експертні знання та великий досвід у таких сферах, як архітектура, інженерна справа, будівництво, дизайн, проектування, виробництво, графіка та анімація дозволяють компанії допомагати інноваторам по всьому світу у вирішенні складних актуальних завдань.

ASKansulting знає, що є BIM та вміє вправно його готувати! Створює авторські рецепти виключно на основі продуктів Autodesk, а особливо Revit з 2004 року. Все це подає та супроводжує хмарними сервісами BIM360, Office365, а також BIMcollab. Використовує тільки потужні та надійні графічні станції Hewlett Packard, а в додачу обладнання DJI для створення фотограметрії місцевості, будівель та спорудв Autodesk Recap.

ІНШІ НОВИНИ