ДІЛОВА ПРОГРАМА E-WALLution#Jingle Bells

Уже чути звідусіль святкові мелодії. От і ми в очікуванні E-WALLution#Jingle Bells, що відбудеться за кілька днів – 23 грудня! Здивувати ринок — це виклик. Але The Wall готова до викликів, бо знає, як важливо з друзями та партнерами провести рік, що минає. Разом з експертами Olena Dmitriieva, Глобус Банк, Володимиром КИСЛИМ, Торговий будинок Партнер , Юлією ДВОРАКОВСЬКОЮ, CBM FORUM, Serhii Pasichnyk, Glasso Facades & Windows розкажемо, чим дихав будівельний ринок упродовж 2021 року.

А з успішними девелоперами Олексієм СТРУЛЄВИМ, НЕСТ, Валерієм ЛЯЛЕНКО, GEOS – ГЕОС, Михаил Подвысоцкий, Concept Group, задаємо про успіхи, факапи та озвучимо прогнози девелопменту на новий рік.

Лідери інноваційних рішень Віталій МЕЛЬНИК, UDP девелоперська компанія, Геннадій МОЛОДЕЦЬКИЙ, Autodesk, Aleksandr Kanivets, ASKansulting, Юрій СМІРНОВ, Allbau Software GmbH, Natalia Arnauta, ANTENOR GROUPE розкриють ВІМ-лайфхаки року, деталі ексклюзивних проєктів, нові розробки та впровадження.

Допомагатимуть створювати невимушену атмосферу ефектні вокалістки та жива музика. Вишукані страви від ресторану INK restaurant підкреслять святковий настрій. Приєднуйтесь і ви до передноворічної бізнес-тусовки за лінком: https://eventhub.net.ua/event/698

ІНШІ НОВИНИ