E-WALLution#Jingle Bells

The WALL готує святковий E-WALLution#Jingle Bells та запрошує своїх найкращих партнерів на передноворічну бізнес-тусовку!Ми гідно працювали впродовж року. Пропонуємо так само гідно його провести!

Рахуємо години до зустрічі, щоб скоріше побачитись і під відомі ноти Jingle Bells разом підвести підсумки 2021, поділитися успіхами, новими сподівання, а також розкрити невдачі, які загартували, підсилили та надихнули на правильні рішення.

З нами будуть колективи провідних компаній, авторитетні експерти галузі, партнери, друзі The WALL. Під живий супровід запалять вечір ефектні вокалістки. Святковий фуршет зроблять вишуканим ексклюзивні страви від ресторану INK.

Чекаємо Вас 23 грудня 2021 року о 16:00 в INK restaurant Київ, вул. Богдана Хмельницького, 17/52, БЦ “Леонардо”)Придбати квитки на E-WALLution#Jingle Bells за лінком: https://eventhub.net.ua/event/698

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 067-920-82-82 або на на email: the.wall.ukraine@gmail.com

ВАЖЛИВО! Відвідування заходу можливе лише для вакцинованих, або тих, хто має негативний результат ПЛР-тесту, що зроблений не пізніше 72-х годин до дня заходу чи сертифікат про одужання.*Всі працівники ресторану INK та організатори заходу повністю вакциновані.

Ми турбуємося про вашу особисту безпеку і дбаємо про наших колег!

ІНШІ НОВИНИ