ДЯКУЄМО ПАРТНЕРАМ ЗНОВУ І ЗНОВУ

Партнерам ІІ Міжнародний BIM-форум “BIM2UKRAINE. STEP2” хочеться дякувати знову і знову. З Група компаній МУК можна не тільки драйвово форум провести, а й світ врятувати та бімізувати))) Щиро вдячні МУК-месникам за спільну працю для досягнення важливої мети, підтримку та довіру!

Основний напрямок діяльності МУК – дистрибуція комплексних рішень та обладнання провідних світових виробників у сфері інформаційних технологій. Група компаній МУК надає комплекс додаткових послуг для своїх дилерів, що дозволяє говорити про неї як про унікального дистриб’ютора, що розвиває модель Value Added Distribution (VAD) та здійснює продаж через дилерську мережу в Білорусі, Молдові, Словенії, Турції, Україні, на Балканах, у країнах Кавказу та Центральної Азії.

Портфоліо компанії, що постійно розширюється, включає контракти з більш ніж 50 світовими брендами А-класу, серед яких – виробники комп’ютерної техніки, активного та пасивного мережевого обладнання, систем безперебійного живлення, а також розробники програмного забезпечення для побудови ІТ-інфраструктури будь-якого масштабу та складності.

Більше про компанію та послуги на сайті https://muk.ua/

ІНШІ НОВИНИ