СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ ЦИФРОВОГО БУДІВНИЦТВА ОБГОВОРИЛИ НА BIM-ФОРУМІ 2021

30 листопада в Києві пройшов Другий міжнародний ВІМ-форум “BIM2UKRAINE. STEP2”. UNIT-City став місцем зустрічі ВІМ-профі та об’єднав кращі досягнення у сфері цифрового проектування і будівництва.

BIM-форум 2021 зібрав близько 200 фахівців галузі. Поряд з проектувальниками і архітекторами великий інтерес до заходу проявили представники будівельних компаній, багато з яких вже сьогодні активно застосовують цифрові технології для автоматизації найскладніших процесів.

“Інтерес до Другого міжнародного ВІМ-Форуму підтверджує актуальність питання цифрового будівництва та гармонійний розвиток ВІМ-технологій в Україні, – зазначив голова правління The Wall-Ukraine Віталій Грусевич. – ВІМ важливий для усіх гравців будівельного ринку. Сьогодні його використовують не тільки в проектуванні, а й в управлінні проєктами. Це надихає.”

Передовий досвід в сфері сучасних інформаційних технологій став предметом насиченої ділової програми BIM-форуму. Були виступи представників The WALL-China, Казахського науково-дослідного та проектного інституту будівництва та архітектури, банку ГЛОБУС, UDP, Archimatika, DAKK, LIRALAND, Центрбудпроект, Allbau Software, РІЕЛ, Heyon Ukraine, AUTODESK, ASKansulting, METINVEST ENGINEERING, Інститут Укрдорпроект, ПАТ “АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ”, Науково-дослідний інститут геодезії і картографії, Softprom, Основа-Солсіф, Antenor Groupe та інші.

Учасником дискусій також стала заступниця міністра розвитку громад та територій України Наталія Козловська.

Гарячі теми BIM-форуму 2021: підходи до державного регулювання цифрового будівництва, застосування інструментів інформаційного моделювання на різних етапах життєвого циклу житлових, промислових та інфраструктурних об’єктів.

ІНШІ НОВИНИ