ДРУГИЙ ВІМ-ФОРУМ: СТО ВІДСОТКІВ КОРИСТІ ДЛЯ ВАС!

Другий Міжнародний ВІМ-Форум вже на низькому старті! Цієї осені ми знову зануримося у цифровізацію, автоматизацію, бюджетування, технології та інновації. Фінальна програма івенту лише чекає на ваші побажання. Пишіть нам на емейл the.wall.ukraine@gmail.com чи одразу тут у коментарях про свій досвід участі у Першому Міжнародному ВІМ-Форум та пропозиції щодо проведення наступного. Адже тільки ви знаєте, як урізноманітнити і покращити головну діджитал-подію галузі, зробити її на 100 відсотків корисною для вас!

Будемо раді отримати ваші ідеї щодо запрошених спікерів, компаній, актуальних тем, місця проведення чи особливостей організації заходу. Звичайно вітається і критика.

Ми щасливі, коли ви стаєте частиною подій The Wall Ukraine. Але коли ви ділитеся своїми чесними враженнями від них, долучаєтесь до створення програми, то сонце і зорі починають світити яскравіше, гори здаються вищими, а річки прозорішими – загалом весь світ стає ідеальним!

А щоб вам було ще простіше донести свої пропозиції, ми підготували шаблон питань на 20 секунд. Переходьте за посиланням https://cutt.ly/yWO4iRN і до зустрічі на Форумі. Нехай все буде ВІМ!

ІНШІ НОВИНИ