ПЕРЕРОДЖЕННЯ АРСЕНАЛУ

Розумна реставрація зробила павільйон колишнього заводу «Арсенал», що на столичному Печерську, одним з найкращих об’єктів серед #30унікальнихпроєктівНезалежності від The Wall. У 2019 році в цьому приміщенні відкрився Kyiv Food Market — київський ринок їжі, простір з ресторанами і барами у форматі фудхолу, площею 2 тис кв. метрів. Він вважається першим фудхолом в столиці, який пропонує різні види їжі.

Інфраструктура реновації Арсеналу як партнерський проєкт члена правління The Wall – девелопера UDP, продовжує розвиватись. На 4200 квадратних метрах покинуті цехи отримують справжнє переродження. Сьогодні простір Арсеналу приваблює відвідувачів відновленими історичними приміщеннями, збільшенням площі для роботи та відпочинку. Крім Kyiv Food Market, на території працюють коворкінг Creative States, освітній центр Освіторія хаб та інші послуги.

P.S. Залишився тиждень до відзначення 30-річчя незалежності України. А це говорить, що у нас з’явилася нагода частіше згадувати вражаючі та цікаві проєкти, реалізовані руками будівельників за час незалежності України.

ІНШІ НОВИНИ