ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА – БЕЗ ЗАСТАРІЛИХ ШТАМПІВ!

Запрошуємо 07 серпня 2021 року керівників девелоперських, будівельних та промислових компаній разом зі своїми колективами святкувати День Будівельника-2021.

Драйвовий weekend гарантовано: для дітей розваги та анімація, дорослих – риболовля, мангал-меню, фотозона, конкурси, шоу-програма, приємне спілкування. Усі страви від кращого шеф-кухаря столиці. Все включено, нічого не виключено!

У колі родини, друзів, колег та за участі заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олени ШУЛЯК урочисто нагороджуватимуть кращих представників українських будівельних компаній орденами «За розбудову України» та Почесними грамотами The WALL. Також для привітань від профільного міністерства очікується заступник Міністра розвитку громад та територій України Наталія КОЗЛОВСЬКА.

Ведуча: телезірка Яніна СОКОЛОВА.

Місце проведення: ОСОКОРКИ, урочище поблизу музею Волкова та Свято-Олександро-Невського храму Української Православної Церкви.

Початок: 13 год. 00 хв.

Приходьте всією родиною – весело буде усім!

*Вхід за запрошенням. З питань щодо участі звертайтесь +38 (067) 920 82 82, the.wall.ukraine@gmail.com (Юлія)

ІНШІ НОВИНИ