UNIT.CITY – КОНЦЕНТРАЦІЯ НОВОГО, ЦИФРОВОГО, НЕЙМОВІРНОГО

Майже у центрі столиці колись була запущена промзона. Територія колишнього мотоциклетного заводу використовувалась неефективно. Тут за бажанням девелопера могли б набудувати звичайні “криниці” житлових будинків і продавати квадратні метри. Але народився перший в Україні інноваційний парк – UNIT.City. Цей ідеальний простір, де є все для реалізації амбітних ідей, увійшов до #30унікальнихпроєктівНезалежності від The Wall.

Колишню промзону наповнили життям, створили екосистему та інфраструктуру для розвитку бізнесу в сфері високих технологій та креативних індустрій. Влаштували місце, де можна працювати і вчитися, де проходять івенти. Тут уже діють бізнес-кампуси та коворкінг, постійні офіси IT-компаній і лабораторії, акселератори, інвестиційні фонди для підтримки та розвитку українських стартапів, проводять навчальні заходи і конференції.

Все найкрутіше з того, що відбувається в Україні та світі обов’язково з’являється в UNIT.City. Технології, мистецтво, люди, явища. З моменту заснування парк відвідали співзасновник Apple Стів Возняк, засновник Alibaba Джек Ма, навіть робот Софія.

Девелопер зробив максимально вигідну модель для міста – спочатку відкрив можливості для людей, а тепер робить простір самодостатнім «містом у місті»: будує житло для постійних мешканців UNIT.City, передбачив школу, дитячий садок, стадіон і медичний центр, фітнес-центр, паркінги тощо.

Сьогодні простір UNIT.City продовжують розвивати атланти будівельної галузі України: холдингова компанія UFuture, член правління The Wall – UDP девелоперська компанія, KAN та Ковальська.

ІНШІ НОВИНИ