+1. GLASSO ТЕПЕР ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ THE WALL

GLASSO ( Glasso Facades & Windows ) – сучасна компанія повного циклу, яка надає комплекс послуг з проєктування і виготовлення конструкцій, доставку виробів і їх установку, гарантійне і післягарантійне обслуговування. Основні напрямки – алюмінієві і суцільноскляні конструкції, металопластикові конструкції серії LUX і сонцезахисні системи.

Компанія перша в Україні створила і провела монтаж фасадного скління із застосуванням великогабаритних склопакетів розміром 3000мм х 6000мм і масою в 1000 кг. Це підкреслює її професіоналізм та можливості в роботі над проєктами будь-якої складності.

В цілому компанія на ринку більше 20 років. За цей час команда напрацювала велике портфоліо робіт зі скління комерційних будівель, житлових будинків і громадських об’єктів. GLASSO продовжує динамічно розвиватися. На власному потужному виробництві постійно впроваджує нові технології, безперервно примножуючи число лояльних клієнтів і партнерів по всій Україні та на ринку Європи. Крім українських областей, географія поставок компанії охоплює Бельгію, Італію, Францію, Німеччину. Також постачає продукцію своїм партнерам за океан — в Канаду. 

ІНШІ НОВИНИ