ЖК “НОВА АНГЛІЯ” СВЯТКУЄ СВОЇ П’ЯТЬ КОРОЛІВСЬКИХ РОКІВ

Є в Україні незвичайний житловий комплекс, назва якого одразу асоціюється з вишуканістю, аристократичним духом Англії та сучасністю. Так, вгадали! Це Місто в місті Нова Англія, що розташоване у Голосіївському районі Києва. Комплекс, виконаний у стилі англійського неокласицизму, увійшов у #30унікальнихпроєктівНезалежності від The Wall. Пишаємося, що такий особливий проєкт розвиває член правління The Wall – група компаній “Royal House”. Це компанія повного циклу з виробництва стінових модулів і будівництва якісних, енергоефективних, екологічних будинків. Вона ввела нові стандарти житлового та промислового будівництва.

Ми можемо багато розповісти про неперевершений британський шарм, що передає цей житловий комплекс. Але у вас є можливість самостійно побачити розкішну архітектуру “Нової Англії”, відчути її казковий світ та непорушні сімейні традиції на грандіозному фестивалі на честь 5-го Дня народження ЖК.

Дата: 24 липня 2021.

Фестивальна частина події: 13:00 – 17:00 (фестиваль вуличної їжі; розваги для дітвори, ексклюзивні майстер-класи, міми, аніматори, фокусники, дитячі шоу-програми та конкурси, яскраві фото-зони тощо).

Офіційна частина події: 17:00 – 21:00 (концерт, шоу-програма, розіграші, а також квест-пригода Києвом – подробиці за посиланням: https://new-england.com.ua/ua/bigben_main/ )

Усі деталі програми: https://cutt.ly/ymVw1nz

Адреса святкування: м.Київ, вулиця Михайла Максимовича, 24Вхід вільний, але ЗА ОБОВ’ЯЗКОВОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ – https://bit.ly/registration_form_New_england

ІНШІ НОВИНИ