ЗАВДАННЯ ПРАВОВОГО КОМІТЕТУ THE WALL

Розгляд актуальних законопроєктів, спрямованих на реформування містобудівної системи та оцінка їх впливу на діяльність бізнесу залишається першочерговим завданням в роботі Правового комітету The Wall. На цьому наголосила резидент The Wall Анастасія Бідах, старший юрист Sayenko Kharenko , під час E-WALLution#3: BIM BOOM.

Вона зазначила, що Комітет зосередить свою увагу на об’єднанні інтересів фахових юристів та адвокатів провідних юрфірм та інхаус юристів, опрацюванні звернень, пропозицій та коментарів, які надходитимуть від резидентів The Wall щодо вдосконалення чинного законодавства у будівельній сфері, систематизуватиме їх та відстоюватиме консолідовану позицію бізнесу у разі дискусії з органами державної влади. До компетенції підрозділу також належить першочергове інформування компаній-резидентів про наближення законодавчих нововведень та проведення діалогів юридичної спільноти в невимушеному e-WALLution форматі.

Аби глибше зануритися у проблеми галузі та зрозуміти її потреби, Комітет планує провести низку панельних дискусій, семінарів, круглих столів тощо. Наразі готується програма заходу, на якому розглядатимуться законопроєкти №5655 і №5656, прийняті Верховною Радою України у першому читанні.

ІНШІ НОВИНИ