НАДЗВИЧАЙНІ ПРОЄКТИ БУДІВНИЦТВА НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ

The Wall запускає святковий марафон публікацій до Дня Незалежності України – “30 унікальних проєктів Незалежності”. В довільному порядку ми розповідатимемо про найважливіші об’єкти будівництва держави з 1991 року до теперішнього часу, які викликали суспільний резонанс, захопили архітектурою та підкреслили значущість української будівельної галузі. Це буде особливий перелік, до якого увійдуть промислові об’єкти, громадські будівлі, аеропорти, мости, дороги, бізнес-центри, житлові комплекси тощо.

В останні роки не часто можна зустріти ідеальний приклад проєкту в історичному середовищі. Реновація у такій місцевості завжди зобов’язує забудовника ретельно підійти до розробки концепції та архітектурної айдентики. Все ж є об’єкт, який ідеально вписався в існуючий урбаністичний ландшафт. Наприкінці серпня 2020 року група компаній «Нерухомість Столиці» у Києві ввела в експлуатацію новий бізнес-центр класу «А» — «HILLFORT Business Mansion», який розташований у самому серці столиці, за адресою вулиця Михайлівська, 12. Загальна площа становить близько 14 000 м.кв. До речі, «НЕСТ» є членом правління The Wall.«HILLFORT Business Mansion» вважається одним з кращих проектів реновації історичного середовища та зразком офісної нерухомості класу «А» світового рівня. Крім цього, це перший бізнес-центр у форматі «бізнес-маєток».

Створюючи даний проект, компанія НЕСТ подбала не тільки про збереження, гармонійне доповнення історичного середовища – фасад «HIILLFORT Business Mansion» виконано у архітектурному стилі Києва XIX століття – а й запропонувала своїм резидентам можливість залишити авто на власному паркінгу, що для будівлі у центрі столиці має пріоритетне значення.

#30унікальнихпроєктівНезалежності

ІНШІ НОВИНИ