МАЙБУТНЄ – ЦЕ ЕРА ОЦИФРУВАННЯ

Будівельна галузь світу вступила в більш відкриту та скоординовану епоху Інтернет-економіки. Фундатор The Wall-Chinа – пекінська інвестиційно-девелоперська корпорація Jianyi Group, спільно з технологічною компанією Huawei створила платформу CIIP (Construction Industry Internet Platform), яка підходить для проектів будь-якого типу та масштабу, а її чудова операційна ефективність забезпечує здійсненність проектів різного типу; в той же час вона також дозволяє учасникам у різних місцях та регіонах зрозуміти хід проекту в будь-який час і в будь-якому місці та ефективно брати участь у процесі проектування BIM. На Першому Міжнародному ВІМ-формі було представлено особливості роботи цього унікального програмного комплексу.

Минулого року The Wall частково знайомила українську будівельну спільноту з платформою СІІР на своїй сторінці у Фейсбук. Але на Форумі з перших вуст був повноцінний огляд усього функціоналу платформи, взаємодія учасників зі спікером-розробником.

Основа системи – принцип цифрового близнюка, всі дані пов’язані для полегшення процесів проектування, виробництва, будівництва, управління та експлуатації. Акцент на новій інфраструктурі, зеленій архітектурі та інтернету речей, тому платформа відповідає сучасним трендам – розвивати розумне будівництво, створювати комфортні та безпечні будівлі, сучасну інфраструктурну систему, популяризувати екологічні будівельні матеріали, а також будувати ефективні міста з низьким рівнем вуглецю.

Учасники ВІМ-форуму, які залишили електронну адресу, отримали для ознайомлення матеріали від спікера Чжана Міна, фундатора The Wall-Chinа. 

ІНШІ НОВИНИ