ЯК ПРОЙШОВ ПЕРШИЙ МІЖНАРОДНИЙ ВІМ-ФОРУМ

27 травня 2021 The Wall-Ukraine у Києві провела Перший міжнародний ВІМ-форум, де керівники проектних, будівельних і девелоперських компаній, архітектори, проектувальники, фахівці інжинірингових і керуючих компаній дізналися більше про нові можливості рішень інформаційного моделювання будівель. 

Взяли участь представники державних органів (Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства інфраструктури, Верховної Ради), експерти європейських організацій, провідних українських компаній, які найбільш активно працюють у напрямі впровадження ВІМ-технологій та інших поважних гостей, які поділилися своїм досвідом, баченням та очікуваннями.

На заході було багато можливостей для спілкування та обміну досвідом. Нові знайомства, ефективна взаємодія всіх учасників зі спікерами та гостями заходу.

BIM-Форум охопив все різноманіття сучасних інформаційних технологій. Дискусії експертів BIM країн ЄС та Азії, кейси від лідерів українського ринку, кращі практики застосування технології інформаційного моделювання об’єктів будівництва в сфері інфраструктури, промислового та цивільного будівництва, безпосереднє спілкування в режимі реального часу.

Паралельно з виступами експертів учасники форуму ознайомлювались з виставкою інноваційних програмних продуктів та отримали консультації по роботі програмних комплексів для будівництва, в яких реалізовані ВІМ-технології (Autodesk, Ліра-САПР, АРКАДА, ASKansulting).

Упродовж форуму можна було поповнити ресурси енергії і насолоджуватися спілкуванням в компанії запашної кави і унікальних смаколиків, які були створені рестораном INK спеціально під концепцію заходу.З огляду на актуальність тематики та зацікавленість в BIM-технологіях з боку бізнес-спільноти та державних структур, The Wall вже готує програму Другого BIM-форуму, що планується восени. Приєднуйтесь і ви до лідерів!

ІНШІ НОВИНИ