THE WALL ПРОВІВ МОНІТОРИНГ РИНКУ ПРАЦІ У БУДІВНИЦТВІ

Цієї весни компанії найчастіше полювали за інженером-конструктором, керівником будівельного проекту, архітектором-проектувальником. Найбільш затребуваним став інженер-кошторисник. Такого фахівця шукали навіть учасники правління The Wall. До речі, ще можна надіслати свої резюме Concept Group (Concept Group) та ПБФ ГРУП (ПБФ ГРУП).

Також українські девелопери почали запрошувати у свою команду бюджетологів. Хоча на сайтах з пошуку роботи ця «свіжа» професія для вітчизняного ринку зустрічається рідше, але вже відчувається світова тенденція і в Україні. У світі бюджетолога вважають суттєвою необхідністю. Адже він є бюджетним аналітиком, який допомагає топ-менеджеру, керівнику планувати свої фінанси, аналізувати пропозиції щодо фінансування, знаходити альтернативні рішення чи нові шляхи підвищення ефективності та збільшення прибутку. Також він тісно співпрацює з менеджерами проектів у розробці бюджету організацій, переглядаючи пропозиції, перевіряючи їх точність, повноту та відповідність. Щоб залишатися в межах бюджету, бюджетні аналітики контролюють витрати та з’ясовують чи потрібні зміни для певних програм, чи дають вони хороші результати. Рекомендації бюджетолога допомагають визначити потреби компанії та управляти нею, приймаючи обґрунтовані рішення.

З погляду будівельного проекту, головними завданнями бюджетолога є формування бюджету від моделі до завершення будівництва, планування і облік доходів та витрат, формування та перевірка звітності, аналіз, прогнозування показників, підготовка графіків фінансування.

ІНШІ НОВИНИ