СВІТ ГОТУЄТЬСЯ ДО МІЖНАРОДНОГО BIM-ФОРУМУ В УКРАЇНІ

The Wall робить безпрецедентні кроки, аби сформувати глобальну програму першого Міжнародного BIM-форуму. Зокрема, The Wall-Ukraine та The WALL-China об’єднають зусилля для розширення всесвітнього погляду на будівництво та інфраструктуру, а також роль BIM та цифрових технологій. В межах підготовки до заходу відбулася онлайн-зустріч з представниками пекінської інвестиційно-девелоперської корпорації Jianyi Group. Під час перемовин Голова правління Віталій Грусевич зазначив: “BIM-форум є природним розвитком нашої міжнародної співпраці. Він об’єднає представників приватного і державного сектору, вендорів, інвесторів для обговорення національних та регіональних питань щодо BIM, для обміну досвідом, ресурсами та отриманими висновками. І ми раді бачити серед учасників компанію Jianyi Group, яка очолила цифрову трансформацію будівельної сфери Китаю, розробивши промислову інтернет-платформу для будівельної галузі – CIIP”.

У корпорації Jianyi Group прокоментували, що розглядають BIM як необхідну основу, на якій можуть бути впроваджені й інші цифрові технології та процеси. Адже технологія інформаційного моделювання будівель вже стала в усьому світі невід’ємною частиною розвитку та забезпечення більш ефективної та стійкої інфраструктури.

Хоча Китай та Україна мають різні етапи функціонування BIM, з’явилося декілька спільних тем, які демонструють важливий досвід корпорації Jianyi Group та її участь у форумі.

Наразі продовжується цикл зустрічей щодо проведення глобального ВІМ-заходу. Упродовж квітня ми спілкувалися з державними службовцями та представниками багатосторонніх організацій, що впроваджують ініціативи BIM в Україні та світі. Їх зацікавленість подією є сигналом, що The Wall рухається у правильному напрямку, який допоможе сприяти співпраці, зростанню та отриманню спільних вигод від цифрового сектору будівництва.

ІНШІ НОВИНИ