РОЗВИТОК ІНДУСТРІАЛЬНИХ ПАРКІВ – ПРІОРИТЕТ У 2021 РОЦІ

The WALL-Ukraine вже кілька місяців вивчає, аналізує успішні кейси створення індустріальних парків в країнах Європи та проводить перемовини з іноземними інвесторами щодо будівництва таких зон в регіонах України. Тому нас не може не тішити той факт, що Мінрегіон серед основних проектів, які будуть реалізовуватися в рамках програми «Велике будівництво» у 2021 році, назвав індустріальні парки у регіонах. Про це повідомляється на урядовому порталі.

«Прискорення економічного зростання регіонів та територій передбачає реалізацію проектів, які забезпечать економічний розвиток та підвищення конкурентоспроможності регіонів, активізацію інвестиційної діяльності, підвищення рівня зайнятості населення та створення додаткових робочих місць. Такими проектами, зокрема, можуть стати індустріальні парки та інші інноваційні об’єкти в регіонах», – прокоментував Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України.

The WALL-Ukraine підтримує таке рішення Мінрегіону та готова сприяти відомству в якісному розвитку індустріальних парків, зокрема здійснювати інформаційно-консультативну допомогу на основі принципів реінжинірингу бізнес-процесів (Business Process Reengineering Principles), аби отримати вагомі досягнення у таких ключових проектах, створених заради покращення економіки України.

Крім індустріальних парків, до напрямку прискорення економічного зростання, включено проекти кооперативів у сільській місцевості, облаштування закладів професійно-технічної освіти та створення умов для виробництва, центри креативної економіки, технологічні та промислові парки, інша інфраструктура для створення додаткових робочих місць та залучення інвестицій.

ІНШІ НОВИНИ