ЯКІСНІ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАКУПІВЛІ НА ПЛАТФОРМІ ВІД THE WALL

The Wall запускає найсучасніший онлайн майданчик з проведення публічних торгів замовниками та генпідрядниками будівництва. Пандемія COVID-19 спонукала бізнес до переосмислення. Компанії вже взяли на себе створення віддалених команд працівників та розпочали оптимізацію процесів закупівель, надаючи перевагу віртуальним можливостям. Члени правління The Wall схвалили презентацію керівника компанії “ХОРСТЕХ” Костянтина Ніжейко про необхідність впровадження інтернету речей в будівельну галузь шляхом цифровізації процесів проведення комерційних закупівель.

Обрати найкращу пропозицію, швидко знайти потрібних постачальників чи виробників, прозоро брати участь у тендерах провідних лідерів країни, де всі сторони мають рівні умови, дозволить онлайн платформа GOOD CONTRACTING.Чітка та конкурента форма відбору тендерних пропозицій допоможе компаніям зменшити свої витрати на будівництво, підвищити конкурентоздатність, знизити продажні ціни.

На першому етапі на майданчику можна оголосити тендер по закупівлі будівельних матеріалів та скористатися допомогою з супроводу торгів, трохи згодом – зайти найкращого виконавця робіт чи послуг. Простий та зручний інтерфейс порталу дає можливість з легкістю його використовувати. На сайті розміщені інструкції, які допоможуть в роботі.

Запрошуємо лідерів девелоперського ринку України приєднатися до тестування системи. Телефонуйте 067-920-82-82 або пишіть на e-mail: the.wall.ukraine@gmail.com, ми залюбки надамо вам доступ.

Проводьте віртуальні торги за декілька кліків!

Пропонуйте найкращі умови та перемагайте в аукціоні!

Закуповуйте за найнижчою ціною!

ІНШІ НОВИНИ