ЩО ЗУПИНЯЄ ВАШ БІЗНЕС?

Однією з ключових цілей The WALL-Ukraine є забезпечення ефективної системної комунікації бізнесу з органами державної влади та місцевого самоврядування. Адже для добросовісних підприємців важливо, щоб держава не створювала штучні перешкоди для їх діяльності та якомога менше втручалась в їх стійкий розвиток.

У час коронакризи The WALL-Ukraine діє в повну силу. В даний момент ми опрацьовуємо велику кількість скарг від бізнесу. Серед основних видів галузевих скарг: на реформу ДАБІ; на податкову службу; на правоохоронні органи; на суперечливі рішення органів місцевого самоврядування. На жаль, скарги на корупцію ми отримали у кожному зверненні. Наразі The WALL-Ukraine пропонує ефективну форму діалогу.

Зі своїми проблемними питаннями, зокрема, які стосуються труднощів у нормативно-правових актах, можна звертатися на електронну пошту: the.wall.ukraine@gmail.com та/або в коментарях до публікації.

Наші фахівці, які є резидентами The WALL, мають професійний досвід у юриспруденції, стратегічному управлінні, економіці, аудиті, управлінні ризиками та допоможуть у складнощах цивільно-процесуальних, господарських, адміністративних та кримінальних відносин, підкажуть, як правильно захищати свої права. Для обґрунтуваня пропозицій експертного середовища до відповідних органів влади, The WALL-Ukraine систематично проводить зустрічі з власниками, топ-менеджерами, директорами з питань розвитку, технологами, проектантами, логістами та іншими фахівцями компаній-резидентів. Під час таких заходів обговорюються ключові проблеми, з якими стикаються компанії у веденні бізнесу, а також можливі шляхи їх вирішення. Однак, практика доводить, що діалог з владою є довготривалий процес. Швидке вирішення проблемних питань бізнесу полягає у адміністративному або судовому оскарженню тих нормативно-правових чи нормативних актів, які дійсно заважають або гальмують розвиток. І ми маємо такий досвід і добре знаємо шляхи зазначеного механізму.

Просимо усіх поділитись, які саме нормативно-правові або нормативні акти заважають бізнесу ефективно працювати. Ми обов’язково проведено системний аналіз цих документів та не зволікатимемо з реакцією.

ІНШІ НОВИНИ