THE WALL-UKRAINE ВІДКРИВАЄ НОВІ ПРОСТОРИ РОЗВИТКУ

The Wall Ukraine, як міжнародне бізнес-об’єднання будівельників, девелоперів, фінансистів, інвесторів, державних діячів, науковців, працівників творчих професій, має можливості відвідувати та ознайомлюватись з найкращими проектами розвинутих країн світу. Часто такий напрям подорожей прийнято називати просто – «промисловий» або «індустріальний» туризм.

Промисловий бізнес-туризм – це не класичний напрямок туризму, до якого ми звикли. Це пошук та дослідження об’єктів будівництва, фабрик, заводів, промислових об’єктів, обмін досвідом та можливостями.

Такий напрямок підтримки своїх резидентів The Wall Ukraine декларувала і раніше. Зараз же, в рамках стратегії розвитку об’єднання ми вдало його удосконалили, врахувавши умови коронакризи.

Тепер раді повідомити, що разом із китайськими партнерами ми зібрали найцікавіші місця для промислового туру в Пекіні, який планується після послаблення карантинних обмежень та стабілізації ситуації.

В рамках бізнес турів від The Wall Ukraine відвідувачам показують кілька об’єктів. Екскурсоводами виступають самі ж місцеві працівники зі знанням мови, в яких є необхідний фаховий рівень і знання, щоб повністю розповісти гостям про технології виробництв та їх специфіку.

Ті, хто вперше потрапить на провідні китайські підприємства, зможе отримати захоплюючі враження від того, як насправді там все працює. З власного досвіду знаємо – автоматизація будівельного виробництва, масштаби їх проектів, запровадження нового рівня технологій захоплюють вже з перших секунд перебування на китайських об’єктах. Резиденти, яким пощастило бути з нами у промисловому турі, ще мінімум місяць після поїздки, мали низку тем для обговорення зі своїми директорами з питань розвитку, технологами, проектантами, логістами та іншими фахівцями компанії.

Хоча Україна лише розпочинає свій активний шлях та розвиток промислового туризму, такий вид бізнес-активностей, зокрема з боку резидентів The Wall Ukraine, набирає популярності. А які об’єкти і в яких країнах хотіли б відвідати Ви?

ІНШІ НОВИНИ