РОЗШИРЮЙТЕ СВОЇ БІЗНЕС-КОРДОНИ З ДОПОМОГОЮ THE WALL

The Wall Ukraine як партнер державної структури – Білоруської універсальної товарної біржі – сприяє компаніям у ефективному продажі товарів на території Республіки Білорусь та допомагає вивести на ринок товарні позиції, цікаві білоруській стороні.

За результатами співпраці The Wall Ukraine та Білоруської універсальної товарної біржі сьогодні на біржі акредитовано 268 українських компаній, які регулярно реалізовують на білоруському майданчику металопрокат, вугілля, кабельно-провідникову продукцію, а також закуповують білоруські будматеріали.

БУТБ запустила спеціальні щотижневі експортні торги арматурним прокатом виробництва Білоруського металургійного заводу на ринок України.

Співпрацюючи з біржою, компанії мають прямий доступ до всіх найбільших білоруських виробничих підприємств, які реалізовують продукцію на експорт.

Основними перевагами біржового майданчика є електронний документообіг із застосуванням електронного цифрового підпису, можливість віддаленої участі в торгах через Інтернет, відсутність необхідності пошуку контрагентів, контроль виконання угод, а найголовніше – можливість придбати товар на вигідних умовах.

З реєстром заявок на продаж можна ознайомитися тут: https://www.butb.by/news/2020/19-marta-2020-g-na-butb-sostoyatsya-eksportnye-birzhevye-torgi-produktsiey-oao-bmz/?fbclid=IwAR1tcxTO2dOmXepXqPo9pWFzkUVGLcYcAKYGOy2D9fJD8cb84Yz5wifg3fg

ІНШІ НОВИНИ