THE WALL РОЗПОЧИНАЄ СПІВПРАЦЮ З БІЛОРУСЬКОЮ УНІВЕРСАЛЬНОЮ ТОВАРНОЮ БІРЖЕЮ

За ініціативи керівництва Білоруської універсальної товарної біржі (БУТБ), відбулася робоча онлайн-зустріч з членами правління The Wall та представниками провідних ділових кіл України. Головною метою зустрічі було визначення переваг і зручностей білоруської товарної біржі, обговорення участі українських товаровиробників у роботі цієї платформи та створення процедури залучення підприємств до біржових торгів.У ході перемовин ознайомилися з механізмами роботи білоруської товарної біржі та переліком її послуг. Обговорили шляхи подальшого розвитку торгів на БУТБ продукцією українських товаровиробників, у якій білоруська сторона зацікавлена, а саме у можливості постачання металопродукції (арматурний прокат).

Біржа пропонує українським компаніям спрощену систему акредитації і отримання електронного цифрового підпису, за допомогою якого компанія може брати участь в електронних торгах.Сторони домовилися сприяти розширенню співробітництва, налагодженню нових контактів з підприємствами, організації двосторонньої торгівлі між Україною та Республікою Білорусь.

За сприяння The Wall на майданчику БУТБ акредитовано декілька зацікавлених суб’єктів господарювання. Усім бажаючим виконавча дирекція The Wall надасть сприяння у ефективному продажі товарів на території Республіки Білорусь.

Білоруська універсальна товарна біржа – єдина товарна біржа в Білорусі і одна з ключових товарних бірж у Східній Європі. Більше 23 тис. компаній із 64 країн світу працюють на біржовому електронному майданчику.

ІНШІ НОВИНИ