У «РОЯЛ ХАУЗ» ВЕЛИКІ ПЛАНИ НА 2023 РІК

Член правління The Wall – «Роял Хауз» – ексклюзивно для бізнес-клубу розповів, що попри війну готується до нового великого проєкту будівництва. Компанія переконана, це буде щось нове на ринку нерухомості. Чим ще здивує «Роял Хауз», дізнавайтесь у нашому матеріалі.

✔ Сміливість будувати

Команда «Роял Хауз» відновила будівництво житлового комплексу Нова Англія в Києві на 5-й тиждень після повномасштабного вторгнення, та вже за кілька тижнів досягла темпів будівництва, що був до війни, і цей темп тримає досі.

Як уточнили в компанії, саме зобов’язання «Роял Хауз» перед інвесторами та працівниками й впевненість у перемозі спонукали компанію до відновлення роботи незважаючи ні на що.

Водночас, у прес-службі зазначають, як і всьому бізнесу в Україні, після початку російського вторгнення – «Роял Хауз» стало помітніше важко працювати. Значні складнощі створили відключення електроенергії, дефіцит деяких будматеріалів, логістика та інфляція.

Попри перешкоди компанія працює і продовжує будувати ЖК «Нова Англія».

– З початку повномасштабного вторгнення ввели в експлуатацію 1 будинок і частину підземного паркінгу. Станом на зараз «Роял Хауз» одночасно будує 5 будинків у ЖК «Нова Англія». Ми віримо в ЗСУ і в перемогу українського народу, тому ми вирішили розпочати продажі завершального будинку в проєкті ЖК «Нова Англія», який вже будується: стінові модулі для цього будинку до 5-го поверху вже виготовлені й чекають свого часу на складі заводу «Роял Хауз», – повідомляють у прес-службі.

Продажі нового будинку мають стартувати вже цього місяця (у лютому). У новому 2023 році планують ввести в експлуатацію іще 3 будинки та підземний паркінг.

– Так як ЖК «Нова Англія» вже на фінальній стадії реалізації – ми готуємося до нового великого проєкту будівництва. Поки тримаємо в секреті та запевняємо – це буде щось нове на ринку нерухомості, – інтригує компанія.

✔ Унікальна технологія швидкого будівництва капітальних будинків

В умовах повномасштабної війни в Україні є велика потреба українців у новому житлі. Існує думка, що єдиний швидкий вихід – тимчасові модульні будинки. На жаль, вони не пристосовані для постійного і довготривалого проживання й після певного періоду експлуатації підлягають демонтажу.

Фахівці «Роял Хауз» знайшли капітальне та надійне рішення. Швидка технологія будівництва будинків Royal House – може стати ідеальним варіантом для швидкого вирішення існуючої потреби, запевняють у компанії. Адже технологія дозволяє збудувати будинок до 70 кв.м безпосередньо на ділянці – усього за 14 днів(!).

– На відміну від модульних будинків, будинки від Royal House – це капітальне житло, що збудоване на фундаменті, утеплені стіни дозволяють значно економити на обігріві, також є можливість різного планування в залежності від потреб родини. Іще одна важлива перевага – вартість такого швидко монтованого будинку – є нижчою за квартиру в новобудові у Києві. Технологія вже перевірена, адже ми вже реалізували один будинок за 14 днів, – коментують у «Роял Хауз».

Зараз член правління The Wall тісно працює з інвесторами та фондами, щоб швидко забезпечити українців постійним і якісним житлом.

✔ З думкою про 2023 рік

Найбільше падіння попиту відбулося у 2022 році, минулого року в середньому на 15% знизилася ціна на первинну нерухомість.

– У першій половині 2023 року ми очікуємо показники попиту на первинну нерухомість, як і в 2022, а з літа 2023 року – віримо у поступове зростання попиту. Чому ми на це сподіваємося? Наразі на ринку з’явився величезний відкладений попит, який проявиться щойно складеться чітка картина перемоги України у війні, – аргументують експерти «Роял Хауз».

Компанія відзначає, у цьому році швидше працюватимуть державні програми іпотечного кредитування для сімей військовослужбовців та для ВПО, створюватимуться нові, недержавні програми, зокрема від забудовників. У «Роял Хауз» для військовослужбовців вже пропонують квартири на виплату без першого внеску, а також надають додаткові умови та знижки на придбання житла.

ІНШІ НОВИНИ