ЯКІ НОВИНИ МИНУЛОГО ТИЖНЯ НАЙЧАСТІШЕ ОБГОВОРЮВАЛИ ГРАВЦІ РИНКУ?

З жовтня в Україні стартує оновлена програма доступної іпотеки під 3% річних, адаптована під потреби воєнного часу.

Україна отримала перші виплати від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) в розмірі 500 млн євро негайної допомоги для задоволення невідкладних потреб.

Європейська комісія прийняла рішення виділити 100 млн євро для відбудови 74 українських шкіл у межах плану швидкого відновлення Fast Recovery Plan.

Товариство Червоного Хреста України профінансує низку проєктів із відбудови та оголосило конкурс на виконавців будівельних робіт у різних містах.

В Україні планують побудувати 200 підприємств із перероблення відходів. Київська область має стати пілотною, очікується 10 нових сміттєпереробних заводів.

Під стадіонами столичних шкіл розглядають можливість створення паркінгів-укриття.

На платформі Prozorro виставлять на продаж столичний ТРЦ “Магелан” одним лотом разом із майновим комплексом у Хмельницькій області та правами вимоги за двома кредитними договорами.

Будівництво та обладнання Національної дитячої лікарні “Охматдит”, будівництво та обладнання сучасної університетської клініки у Києві та будівництво Національного реабілітаційного центру України у Львові – буде втілено австрійськими компаніями (такими, як, наприклад, Vamed) з проєктною вартістю понад 600 млн євро.

Сильна пожежа сталася в офісному центрі China-Telecom у місті Чанша, Китай. За 20 хвилин будинок повністю згорів.

Містечко Pipestone, Manitoba пропонує земельні ділянки з підведеними комунікаціями усього по 10 доларів. Для отримання потрібно підписати угоду з муніципалітетом, що упродовж 2-3 років на ділянці буде побудовано будинок, а також оформити депозит в $1000. Після того, як усі умови виконані, муніципалітет повертає $990.

ІНШІ НОВИНИ