ПРО ЩО ГОВОРИТИМУТЬ НА BIM-ФОРУМІ

Перша сесія Другого міжнародного ВІМ-Форуму пропонує огляд досягнень в сфері практичного застосування технологій інформаційного моделювання. Її сутність – BIM на державному рівні. Досліджуємо досвід, маємо свою унікальність.- Це стратегічна сесія. Учасники познайомляться з новими успіхами застосування BIM як в Україні, так і за кордоном. Представники різних країн розкажуть про підтримку BIM з боку державних програм, – розповідає голова правління The Wall Ukraine Віталій Грусевич.

– Після першого Форуму у нас було дуже багато запитів на презентацію, яку висвітлював Чжан МІН, фундатор The WALL-China, Китай. Тому цього разу знову очікуємо його виступ. Мені аж самому цікаво, що у них такого глобального з’явилося за останні пів року. Думаю, буду дуже вражений, – ділиться Віталій Грусевич.

На пострадянському просторі впевнено розвиває інформаційне моделювання Казахстан. Методики, документи, програми та стандарти, які ефективно діють у цій країні, представить Олександр ШАХНОВИЧ, Управляючий директор з розвитку та цифровізації Казахського науково-дослідного та проектного інституту будівництва та архітектури.

Водночас, про останні заходи щодо державного регулювання цифрового будівництва в Україні почуємо від Олени ШУЛЯК, Заступника голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування та Наталії КОЗЛОВСЬКОЇ, Заступника Міністра розвитку громад та територій України. Готуйте свої запитання, бо для діалогу з представниками влади та відвідувачів BIM-форуму передбачений додатковий час.

BIM – вже не тільки стосується виключно проєктування, але й усього життєвого циклу об’єктів нерухомості. Сергій МАМЕДОВ, Голова Правління банку ГЛОБУС, розкриє гостре питання: вплив BIM на взаємодію забудовників і банків в новій системі координат. Крутий початок, чи не так? Квитки та повна програма BIM-форуму тут: https://eventhub.net.ua/event/685

ІНШІ НОВИНИ